PLMA banner

PLMA Amsterdam odložen za 2-3 decembar 2020

U svetlu trenutnih događaja i svetske situacije u vezi sa širenjem virusa Covid-19 (corona virus), kao i usled odluka vlada širom Evrope i sveta da zabrane velika okupljanja, javne događaje i slično, organizatori sajma PLMA 2020 „World of Private Label” u Amsterdamu odlučili su da odlože održavanje sajma za 2-3 decembar ove godine.

Predsednik PLMA, Brian Sharoff rekao je da sa svim ograničenjima vlade, zatvaranjima, nesigurnošću i ličnom zabrinutošću svakog, odlaganje sajma je bilo neizbežno.

PLMA tim i svi partneri koji su uključeni u organizaciju će predano raditi i sa maksimalnim entuziazmom i biće fokusirani na novi datum u decembru. Apsolutno sam uveren da će to biti odličan sajam“, izjavio je Sharrof.

PLMA više od 30 godina predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca. PLMA je ujedno i jedan od najvećih internacionalnih sajmova posvećen privatnoj robnoj marki i tradicionalno se svake godine održava u Amsterdamu i Čikagu, a svake godine bude posećen od strane preko 14.000 stručnih posetilaca i preko 2.500 izlagača.

Comments are closed.